Links

Opvoedcoach-online op Facebook
Opvoedcoach-online heeft ook een pagina op Facebook. Klik op de link en like de pagina om op de hoogte te blijven van tips en nieuwe ontwikkelingen.

Trivium-Lindenhof
Trivium-Lindenhof biedt ambulante hulpverlening, dagbehandeling, 24-uurs zorg en crisisopvang. Lees in dit gedeelte van de website alles over de diverse zorgprogramma’s die  TriviunLindenhof aanbiedt. Emaildokter
Voor online medisch advies. Er zijn van die momenten dat u een vraag heeft op medisch gebied, waar u niet uitkomt. U kunt deze vraag stellen via deze site.

scheidingswijze.nl
ScheidingsWijzen helpen je orde op zaken te stellen bij een scheiding, niet alleen bij een huwelijk en een geregistreerd partnerschap, maar ook indien je samenwoont en je wilt stoppen met je relatie. Als neutrale en onafhankelijke derde partij zorgen zij dat voor alle betrokkenen stapsgewijs de toekomst in beeld wordt gebracht. Zij begrijpen dat uit elkaar gaan een hectisch proces is, zij herstellen de rust. Daarom denken zij met je mee, zijn daadkrachtig en creatief in oplossingen, ook als je niet meer met je partner om één tafel kunt zitten.
Fotografie: de foto’s van opvoedcoach-online zijn gemaakt door Merope-art uit Finsterwolde en Fotozee uit Oud-Beijerland.