Voor wie?

De hulp van opvoedcoach-online is vooral bedoeld voor ouders met kinderen (van 0 tot 18 jaar), die problemen in de opvoeding ervaren.
Heeft u een probleem met uw kind dat steeds weer terug komt en zou u graag willen dat dit probleem opgelost wordt? Opvoedcoach-online kan u daarbij helpen. 

Iedere ouder kan wel wat steun gebruiken, om het opvoeden eenvoudiger te maken en het leven met kinderen prettiger te laten verlopen.
De hulp van opvoedcoach-online kunt u inschakelen op het moment dat het u uitkomt, vanaf de plek die u wenst.
De hulp van opvoedcoach-online is effectief, omdat u handvatten krijgt om een probleem met uw kind op te lossen. U breidt daarmee uw eigen opvoedingsvaardigheden uit en ook uw zelfvertrouwen wordt vergroot omdat u gaat ervaren dat uw handelen positief effect heeft op uw kind. Ook voor het vertrouwen tussen u als ouder en uw kind is het goed, omdat uw kind ervaart dat hij/zij problemen met u samen kan oplossen.

Het voordeel van online hulp is dat het snel werkt. De contacten met de opvoedcoach zijn kort achter elkaar en dat maakt het mogelijk dat u tips/oefeningen/handvatten gelijk dezelfde dag kunt uitvoeren en in een volgend contact de volgende dag kunt beschrijven hoe het is gegaan.

Wanneer de vraag helemaal duidelijk is geeft de opvoedcoach u een open, uitgebreid en deskundig advies met daarin oefeningen en handvatten, waarmee u zelf met uw kind aan de slag kan gaan.