Werkwijze

Mailconsult:
U stelt uw opvoedvraag in het aanmeldformulier bij contact. De opvoedcoach reageert uiterlijk na 1 werkdag op uw mail en beoordeelt naar aanleiding van uw aanvraag of zij u kan helpen.
Wanneer de opvoedcoach u kan helpen, krijgt u een open en uitgebreid advies, met daarin oefeningen en handvatten, waarmee u zelf aan de slag kunt gaan met uw kind. Na afloop van het mailconsult krijgt u via de mail een Ideal link toegestuurd, u kunt dan via deze link uw betaling doen.

Het kan zijn dat de opvoedcoach na uw vraag nog verduidelijking nodig heeft over uw probleem, zij zal dan om meer informatie vragen, vanzelfsprekend is deze mail kosteloos en betaald u alleen voor de mails waar uitgebreid advies in wordt gegeven.


Het kan zijn dat de opvoedcoach bij het lezen van uw vraag inschat dat u meer of andere hulp nodig heeft, zij geeft u dan een advies waar u naartoe kunt voor de juiste hulp. Wanneer u twijfelt over uw vraag, stel uw vraag dan gerust.

Privacy:
Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld.

Opvoedcoach-online voor bedrijven:
Veel bedrijven hebben werknemers met kinderen in dienst. Als werknemers problemen in de opvoeding van hun kinderen ervaren, kan dit ervoor zorgen dat zij minder goed functioneren op het werk.

Opvoedcoach-online biedt een speciaal pakket aan voor bedrijven, waarbij bedrijven het mogelijk kunnen maken voor hun personeel om op een eenvoudige, voordelige wijze gebruik te maken van online opvoedingsondersteuning.

Uw werknemers krijgen steun en handvatten om het opvoeden en het leven met kinderen prettiger te laten verlopen. Wilt u dat uw personeel hiervan kan profiteren? Informeer dan naar onze mogelijkheden.